Hvad er en stuekoncert?

En koncert der foregår hjemme i din stue! Du bestemmer selv hvem og hvor mange du inviterer. Koncerten kan være et godt, humoristisk og anderledes indslag til en venindeaften, en fødselsdag, et kollegaarrangement, en havefest, et netværksmøde, et blogtræf, eller bare fordi!

Hvad skal jeg selv stå for?

Du booker mig, og vi aftaler et tidspunkt. Du står selv for at invitere gæster til koncerten. Desuden skal du sørge for, at der er plads til mig og mit klaver.

Hvor lang tid varer koncerten?

Jeg spiller ca. 1 time. Så der er god tid til, at I fx kan at spise noget mad sammen, og på den måde lade koncerten indgå som en del af et arrangement.

Hvad koster det?

Prisen for en koncert hjemme i din stue er 1250 kr. Dertil kommer kørsel, hvis koncerten foregår mere end 25 km væk fra Aarhus.

Sange om surdej og kærlighed

En stuekoncert der tager udgangspunkt i at befinde sig i 30’erne, og have fuld gang i børn, karriere, vasketøj, kærlighed, speltboller og veninder. Om hvordan der er, ikke at kunne følge med i, hvilke kriser det internationale samfund gennemgår i øjeblikket. Om ikke liiige at vide hvilke film, bands og koncerter der er “must-see” i øjeblikket.

Kort sagt: et forsøg på at se sig selv, livet, og den til tider trivielle hverdag, lidt udefra. Tanker og refleksioner fra hæsblæsende hverdag, hvor man sjældent får tid til at stoppe op og overveje, om man er på rette spor. Og om man overhovedet er på et spor.

Skriv til mig!

0 + 1 = ?